ukenru
rf-sprostuvala-informatsiyu-pro-viprobuvannya-novi-giperzvukovi-raketi-tsirkon-bilya-par

рф спростувала інформацію про випробування нові гіперзвукові ракети "Циркон" біля ПАР

 • 762586 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. російські військові спростували інформацію про те, що вони планують випробувати свої нові гіперзвукові ракети "Циркон" під час військово-морських навчань біля берегів Південної Африки на цьому тижні, передає УНН з посиланням на Apnews.

Деталі

Військові рф спростували інформацію про те, що планують випробувати свої нові гіперзвукові ракети "Циркон" біля Південної Африки.

Доповнення

Цілі росії щодо військово-морських навчань опинилися під пильною увагою через участь фрегата "Адмірал Горшков", який озброєний гіперзвуковими ракетами та служив для них основним випробувальним полігоном.

Корабель прибув до Кейптауну минулого тижня з літерами Z та V, які також можна побачити на російській зброї на передовій в Україні та які використовуються як патріотичні символи в росії.

рф заявила, що ракети "Циркон" можуть долати будь-які системи протиракетної оборони, летячи зі швидкістю 11 265 км/год, що приблизно в дев'ять разів перевищує швидкість звуку, ракета може вражати цілі на морі та на суші. За словами рф, цей тип ракет має дальність польоту понад 1000 кілометрів.

Українські Національні Новини

Новини Світу