ukenru
rf-posilyuye-kontrol-nad-diyalnistyu-komandnogo-skladu-boyovikiv-na-donbasi-rozvidka

РФ посилює контроль над діяльністю командного складу бойовиків на Донбасі - розвідка

 • 12818 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. За даними розвідки, командування ЗС РФ посилює контроль над діяльністю командного складу з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомив речник пресцентру Міноборони полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ посилює контроль над діяльністю командного складу з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях", - сказав Мотузяник.

Так, на цьому тижні у військах противника розпочала роботу комісія Генерального штабу Збройних Сил Російської Федерації з метою контролю проведення зборів з командним складом 1-го та 2-го армійських корпусів.

"У штабі 8-ї армії Південного військового округу ЗС Росії планують провести атестацію офіцерів щодо відповідності займаним посадам за підсумками бойової підготовки російських окупаційних військ у цьому році", - підсумував речник пресцентру Міноборони.

Нагадаємо, за даними розвідки, 7 жовтня на полігонах бойовиків розпочалися командно-штабні навчання та тренування.

Українські Національні Новини

Політика