ukenru
rf-po-trivozi-pidnyala-vinischuvachi-su-27-u-krimu

РФ по тривозі підняла винищувачі Су-27 у Криму

 • 13207 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Росія по тривозі підняла чергові пари винищувачів Су-27 свого Південного військового округу в анексованому Криму для перевірки бойової готовності. Про це повідомив начальник прес-служби округу Вадим Астаф'єв, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

Відзначається, що боєготовність російських льотчиків перевірив командувач військами округу Олександр Дворніков. Також він відвідав аеродром Бельбек.

За словами В.Астаф'єва, 1 червня до перевірки боєготовності було залучено понад 6,5 тисячі російських військових і близько 1,5 тисячі одиниць техніки мотострілкових, танкових і артилерійських підрозділів, дислокованих в Чечні, Дагестані, Південній Осетії і Краснодарському краї РФ, а також частини морської піхоти Чорноморського флоту і Каспійської флотилії.

Підрозділи зробили марші на незнайомі полігони, розташовані у Волгоградській і Астраханській областях, Краснодарському краї РФ і в анексованому Криму. Зараз військові відпрацьовують тактичні прийоми і виконують контрольні вправи з вогневої підготовки, водіння бойових машин і спеціальних дисциплін підготовки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП