ukenru
rf-planuye-provesti-primusovu-mobilizatsiyu-v-zakhoplenikh-zaporizkiy-ta-khersonskiy-oblastyakh-rozvidka

рф планує провести примусову мобілізацію в захоплених Запорізькій та Херсонській областях – розвідка

 • 130146 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. росія планує провести примусову мобілізацію на захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей. Про це повідомляє УНН із посиланням на головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України.

Деталі

Як зазначили, мета псевдореферендумів на захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей — оголошення примусової "мобілізації". Після її проведення ФСБ рф планує кинути "мобілізованих" українців на найгарячіші ділянки фронту для штурму позицій ЗСУ під контролем загороджувальних загонів.

"Фактично це спроба знищити Україну руками самих українців", — додали в ГУР.

Раніше повідомляли, що для проведення "референдумів" завчасно збирають особисті дані жителів  тимчасово окупованих територій, начебто для отримання "гуманітарної допомоги" або соціальних виплат. В день "голосування" співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців.

Така спецоперація має дві цілі:

— знищення представників українського етносу;

— проведення пропагандистських заходів з нав'язуванням населенню росії та світу міфу про те, що "звільнене від нацистів населення областей почало боротися з націоналістичними батальйонами".

Нагадаємо

За даними української розвідки, на тлі невдач на фронті москва розпочала “чистки” керівників так званої “Луганської народної республіки”. ФСБ рф вже заарештувала “міністра внутрішніх справ ЛНР генерал-майора” Ігора Корнета.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП