ukenru
rf-peresliduye-krimskikh-aktivistiv-za-vidstoyuvannya-yevropeyskikh-tsinnostey-g-logvinskiy

РФ переслідує кримських активістів за відстоювання європейських цінностей - Г.Логвинський

 • 9262 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Росія переслідує кримських активістів за те, що вони відстоюють європейські цінності. Про це заявив народний депутат, Віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи Георгій Логвинський під час круглого столу “Політичні переслідування в окупованому Криму: через погляд жертви”, який відбувся сьогодні у Страсбурзі, передає УНН із посиланням на прес-службу "Народного фронту".

“Ми пояснили європейцям, за що сьогодні кримські активісти перебувають під кримінальним переслідуванням з боку Росії - за те, що вони захищають саме європейські цінності", - наголосив Г.Логвинський.

За словами Віце-президента, присутні оцінили важливість проблеми, якій був присвячений захід наголосивши, що в даному випадку йдеться про "двосторонні відносини: якщо ми воюємо за Європу, то Європа зобов’язана воювати за нас”.

“Мешканці Криму мають знати, що Європа пам’ятає та дбає про них, а Європа має знати, що в Криму живуть європейці, готові боротися за європейські цінності та жертвувати собою заради них”, - підсумував Г.Логвинський.

Раніше народний депутат України, член постійної делегації у ПАРЄ Мустафа Джемілєв повідомив, що процедура імпічменту президента Парламентської Асамблеї Ради Європи Педро Аграмунта буде продовжена на наступній сесії Асамблеє у вересні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обов’язки президента ПАРЄ виконуватиме україський політик

Нагадаємо, 28 червня фракція Європейської народної партії в Парламентській Асамблеї Ради Європи виключила зі свого складу президента Асамблеї Педро Аграмунта.

Українські Національні Новини

Політика