rf-perekidaye-rezervi-na-bakhmutskiy-napryamok-namagayuchis-zupiniti-ukrayinske-prosuvannya-sirskiy

рф перекидає резерви на Бахмутський напрямок, намагаючись зупинити українське просування - Сирський

 • 181876 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Російські окупанти перекидають резерви на Бахмутський напрямок, намагаючись зупинити просування Сил оборони. Про це у вівторок повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський, передає УНН.

Цитата

«Сили оборони продовжують виконувати задачі на Східному напрямку. Ситуація складна, але контрольована. Ворог перекидає резерви на Бахмутський напрямок, намагаючись зупинити наше просування», - написав Сирський у Telegram.

Він повідомив, що водночас, противник зосередив свої основні сили на Куп‘янському напрямку, де українські воїни тримають оборону.

Доповнення

17 липня повідомлялося, що командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський, відвідав бойові бригади на Бахмутському напрямку, нагородив оборонців та відпрацював з командирами план дій щодо наступу.

Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий зазначав, що Бахмутський напрям наразі один із найактивніших на сході. Сили оборони утримують ініціативу, проводять штурмові дії та вичавлюють ворога.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Над Одесою збили 6 ракет та 21 дрон

     • 496911 переглядiв

    Над Дніпропетровщиною збилии БПЛА - ОВА

     • 176162 переглядiв

    Крим нібито атакували БПЛА: “ПВО” збило 9 цілей

     • 208870 переглядiв