ukenru
rf-ne-vdalosya-zirvati-vibori-v-ukrayini-pavelko

РФ не вдалося зірвати вибори в Україні – Павелко

 • 10946 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Вибори президента України 31 березня найбільш демократичними і відкритими. Про це в ефірі програми "Шах і Мат" на телеканалі "Відкритий" заявив народний депутат України, керівник Дніпропетровської обласної організації БПП "Солідарність" Андрій Павелко, передає УНН.

"Це були дійсно вільні і демократичні вибори. По-перше, було багато кандидатів, програм, ідей, була можливість доступу до всіх ЗМІ. Чи не були задіяні технології по недопуску якихось кандидатів на якісь ресурси.

Я думаю, що це хороший приклад того, що Україна рухається в європейському напрямку, і саме завдяки цьому в Україні буде зростати величезна плеяда молодих лідерів та політиків", - заявив він.

Павелко також зазначив, що РФ, всупереч очікуванням керівництва Кремля, зірвати вибори в Україні не вдалося.

"Це сигнал нашим сусідам - російському агресору, який дуже хотів, щоб у нас зірвалися вибори. Але не дочекався Путін, не дочекалася РФ. Сьогодні можна точно сказати, що вибори пройшли демократично, вільно і це безумовне досягнення", - зазначив він.

У той же час, в Україні все ще відчувається брак європейських методів боротьби за крісло керівника країни, вважає Павелко.

"На жаль, ці вибори показали, що суспільство, яке несе відповідальність за передачу виборцю максимально об'єктивної інформації, поки не проєвропейське", - додав він.

Нагадаємо, згідно з попереднім підрахунком голосів виборців до другого туру президентських виборів в Україні виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Українські Національні Новини

Політика