ukenru
rf-namagalasya-zmistiti-fokus-uvagi-z-viyni-v-ukrayini-cherez-loyalnikh-kremlyu-zakhidnikh-spikeriv

рф намагалася змістити фокус уваги з війни в Україні через лояльних кремлю західних спікерів

 • 198912 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Цього тижня через лояльних кремлю західних спікерів рф намагалася змістити фокус уваги з війни в Україні. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України, передає УНН.

Цитата

«Колишній військовий Скот Ріттер, аналітик політики безпеки Майкл Малуф, фахівець з політичних комунікацій Адріель Касонта просували в іноземному інформаційному просторі наратив, що нещодавній контрнаступ Збройних сил України на Харківщині довів, що «з росією воює НАТО, а не Україна»,- йдеться в повідомленні.

Деталі

Центр протидії дезінформації зазначає, що водночас роспропаганда на тлі фізичного терору українського населення, використовуючи підполковника у відставці Карен Квятковскі, намагається змістити фокус уваги з війни в Україні на начебто готовність деяких європейських країн скинути своє керівництво, а також скасувати санкції проти рф.

«Існує велика ймовірність, що найближчим часом росія посилюватиме інформаційний тероризм європейського населення, розхитуючи суспільно-політичну ситуацію в регіоні, щоб змусити Західних партнерів мінімізувати військову підтримку України», - наголошується в повідомленні.

Доповнення

Раніше радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявляв, що росія істерить про війну зі США і НАТО, щоб виправдати свою бездарність в Україні.

Українські Національні Новини

Політика