ukenru
rezultativna-feyeriya-vid-yarmolenka-prinesla-vest-khemu-vigrash-u-gri-kubku-angliyskoyi-ligi

Результативна феєрія від Ярмоленка принесла "Вест Хему" виграш у грі Кубку англійської ліги

 • 12560 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. У зустрічі третього раунду Кубку англійської ліги "Вест Хем" півзахисника національної збірної України Андрія Ярмоленка вдома переміг представника Чемпіоншипу "Халл Сіті" із рахунком 5:1, передає УНН.

Наш футболіст вийшов у стартовому складі господарів і став справжнім героєм поєдинку: на рахунку українця — два забиті м'ячі (один із пенальті) та дві результативні передачі.

Перша половина поєдинку закінчилася із перевагою "молотобійців" у два м’ячі. В обох із них авторам голів асистував наш земляк.

Колишній футболіст "Динамо" на 18-ій хвилині елегантно підсік м’яч, закинувши сферу за спини захисникам "Халл Сіті", де опинився ніким не прикритим Роберт Снодграсс. Шотландець і став автором голу. Далі українець віддав точний пас на Себастьєна Халлера, який відправив м’яч майже у порожню сітку воріт.

На 56-ій хвилині "Вест Хем" отримав право на пенальті і удар "з точки" виявився результативним для Ярмоленка. Також українець відзначився точним ударом з лівої ноги після передачі Феліпе Андерсона на 90+2 хвилині, встановивши остаточні цифри на табло – 5:1.

Зауважимо, що "молотобійці" провели матч без головного тренера Девіда Моєса - у коуча "Вест Хема" діагностували коронавірус, через що Моєс відправився на самоізоляцію.

Як повідомлялося раніше в УНН, Ярмоленко здійснив результативний пас у переможній грі "Вест Хему".

Українські Національні Новини

Спорт