rezonansna-dtp-na-cherkaschini-nepovnolitniy-yunak-zbiv-nasmert-ditinu

Резонансна ДТП на Черкащині: неповнолітній юнак збив насмерть дитину

 • 118656 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Резонансна ДТП сталася 5 листопада у Шполі. За даними правоохоронців 17 річний хлопець наїхав на дітей-велосипедистів. Внаслідок цієї аварії загинув 9-річний хлопчик, а його 11-річна сестра потрапила до лікарні із травмами. За даними прокуратури Черкаської області юнаку вже оголосили підозру, повідомляє УНН.

Цитата

“За процесуального керівництва прокурорів відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру неповнолітньому водію, який порушив правила безпеки дорожнього руху, у результаті чого загинула дитина (ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідством встановлено, що 05.11.2023 17-річний водій автомобіля „HONDA CIVIC“, не маючи права керувати транспортним засобом, рухаючись в адміністративних межах м. Шпола, порушив Правила дорожнього руху, у зв’язку з чим здійснив наїзд на двох малолітніх велосипедистів. У результаті дорожньо-транспортної пригоди 9-річний хлопчик загинув на місці події, його 11-річна сестра доставлена в лікарню з тілесними ушкодження”, — розповіли у прокуратурі.

Деталі

Неповнолітнього водія автомобіля затримали в порядку ст. 208 КПК. За даними нацполіції наразі він в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчими, за процесуального керівництва прокурорів відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Черкаської обласної прокуратури, повідомлено про підозру неповнолітньому водію, який порушив правила безпеки дорожнього руху, ч. 2 ст. 286 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд завтра планує обрати запобіжний захід нардепу Ніколаєнку

Йому загрожує до восьми років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Воно вже на розгляді у суді. Слідство триває.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Барабанщик Slipknot залишив гурт

     • 98257 переглядiв

    В Україні почали оцінку пошкоджень по протоколу RDNA3 — Кубраков

     • 100062 переглядiв