reznikov-vidvidav-ukrayinskikh-viyskovikh-scho-perebuvayut-na-reabilitatsiyi-u-frantsiyi

Резніков відвідав українських військових, що перебувають на реабілітації у Франції

 • 1077946 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков під час візиту до Франції відвідав поранених українських військових, що проходять реабілітацію. Про це йдеться в повідомленні Міноборони, передає УНН.

Цитата

«В рамках візиту до Франції Міністр оборони України Олексій Резніков та Міністр оборони Франції Себастьєн Лекорню відвідали українських військових, які проходять реабілітацію у госпіталі Персі. Міністри поспілкувалися з воїнами та нагородили мужніх захисників та захисниць України», – йдеться в повідомленні.

Додамо

Франція заявила у вівторок, що направить в Україну 12 додаткових гаубиць Caesar та обговорила питання навчання українських пілотів польотам французькими винищувачами в рамках військової допомоги Києву у війні.

Виступаючи після зустрічі зі своїм українським колегою Олексієм Резніковим у Парижі, міністр оборони Себастьєн Лекорню сказав, що Франція також направить 150 військовослужбовців до Польщі для навчання там до 600 українських солдатів на місяць.

Париж уже поставив Києву 18 гаубиць Caesar. За словами Лекорню, додаткові 12 гаубиць Caesar будуть профінансовані з фонду на 200 мільйонів євро, затвердженого французьким парламентом.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нетаньягу розглядає військову допомогу Україні

     • 1020937 переглядiв

    Литва не бачить сенсу в послах росії в країнах ЄС

     • 1004356 переглядiв