ukenru
reznikov-rosiya-mobilizuvala-piv-milyona-viyskovikh-i-mozhe-rozpochati-noviy-nastup-24-lyutogo

Резніков: росія мобілізувала пів мільйона солдатів і може розпочати новий наступ 24 лютого

 • 1350651 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю BFMTV заявив, що росія може готувати новий наступ на Україну на 24 лютого, через рік з початку повномасштабного вторгнення, передає УНН.

Цитата

"Думаємо, що, враховуючи те, що вони (росіяни - ред.) живуть символікою, вони спробують щось спробувати навколо 24 лютого", - сказав він.

Деталі 

За словами міністра, москва мобілізувала до 500 тисяч солдатів.

"Ми не недооцінюємо нашого ворога. Офіційно вони оголосили про 300 тисяч, але коли ми бачимо війська на кордонах, то, за нашими оцінками, це значно більше", - повідомив Резніков.

Окрім цього, він припустив, що збройні сили рф можуть здійснити наступ за двома напрямками: Донбас чи південь. У зв'язку з цим, українська влада просить надати нову військову допомогу у партнерів у НАТО.

"Ми говоримо нашим партнерам, що ми теж повинні бути готові якнайшвидше. Тому потрібна зброя для стримування ворога, тому що на війна - це питання ініціативи, не можна її втрачати", – вказав Резніков.

Нагадаємо

Заступниця голови Міноборони України Ганна Маляр повідомила, що на Сході тривають жорстокі бої. Ворог намагається розширити географію наступу на Лиманському напрямку.

Українські Національні Новини

Політика