ukenru
reznikov-mi-prodovzhuyemo-robotu-nad-reformami-ne-chekayuchi-zakinchennya-viyni

Резніков: ми продовжуємо роботу над реформами, не чекаючи закінчення війни

 • 482118 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю Forbes розповів, що реформи просуваються, попри війну. Зокрема, вносяться зміни до законодавства для більшої відкритості Міністерства, але з урахуванням безпеки, повідомляє УНН.

Деталі

Міністр нагадав, що очолив Міноборони за три місяці до початку повномасштабного вторгнення і планував займатись його реформуванням, зокрема, оновити систему постачання, забезпечення військовослужбовців житлом, але війна загальмувала ці процеси та ускладнила комунікацію із суспільством, - адже багато деталей доводилось тримати у секреті. Зараз ситуація змінилася, і в міністерстві почали впроваджуватися реформи.

Цитата

«Ми трохи змінюємо законодавство, що забезпечить прозорість під час війни без шкоди для безпеки. Я готовий очолити цю роботу, навіть до закінчення війни, і хотів би продовжити роботу над реформами, щоб позбутися всього пострадянського: створити систему громадського контролю та освітні реформи, залучити зовнішню експертизу. Коли ми закінчимо цю війну, у нас буде фора і буде легше», - зазначив міністр.

Резніков підкреслив, що український уряд працює стабільно, а окремі звільнення заступників міністрів не є «титанічними змінами».

Він також розповів, що вся його родина – дружина, діти, онуки – перебувають у Києві.

Доповнення

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що Міноборони перезавантажить антикорупційне управління і запровадить механізм громадського контролю.

Українські Національні Новини

Політика