ukenru
retsidivist-v-mastsi-i-z-nozhem-vkrav-tsinnosti-z-budinku-znayomogo

Рецидивіст у масці і з ножем вкрав цінності з будинку знайомого

 • 8937 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Неодноразово судимий житель міста Костянтинівка Донецької області в масці пробрався в будинок до свого знайомого і, погрожуючи тому ножем, вкрав цінні речі. Про це повідомили в Костянтинівському відділенні поліції Донецької області, передає УНН.

За інформацією відомства, до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий в масці проник до будинку 43-річного чоловіка та під загрозою ножа викрав цінності.

Під час оперативних дій за кілька годин особу зловмисника було встановлено. Ним виявився раніше неодноразово засуджений 38-річний місцевий житель. Нападник знав потерпілого, бо раніше заходив до нього в гості. Він примітив у хазяїна цінне майно і задумав скоїти напад, а щоб його не впізнали, підозрюваний вжив заходи конспірації – одягнув на обличчя маску та намагався змінити голос.

Усе викрадене майно він сховав у покинутій будівлі та планував невдовзі продати. Однак, йому завадили оперативники.

Частину майна вилучено та буде долучено до матеріалів кримінального провадження, відкритого за попередньою кваліфікацією ч. 3 ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Наразі зловмисника затримано, триває слідство.

Нагадаємо, у Києві у чоловіка зі стріляниною викрали спортивну сумку з майже 1,2 млн гривень всередині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП