ukenru
rekvizytorku-serialu-zasudyly-do-15-roku-viaznytsi-za-vbyvstvo-ukrainky-halyny-hatchins

Реквізиторку серіалу засудили до 1,5 року в’язниці за вбивство українки Галини Гатчінс

 • 20858 переглядiв

27-річну реквізиторку Ганну Гутьєррес-Рід засудили до 18 місяців ув'язнення за ненавмисне вбивство операторки українського походження Галини Хатчінс на зйомках телесеріалу "Іржа".

27-річну реквізиторку Ханну Гутьєррес-Рід, яка працювала на зйомках серіалу Іржа, засудили до 18 місяців тюремного ув’язнення за ненавмисне вбивство операторки українського походження Галини Гатчінс. Про це повідомляє Daily mail, передає УНН.

Деталі

Суддя Мері Марлоу Соммер під час оголошення вироку заявила, що Гутьєррес-Рід "перетворила безпечну зброю на смертоносну".

Молода зброярка плакала, коли суддя сьогодні вголос читав їй у суді її долю, дорікаючи їй за очевидну відсутність докорів сумління.

"Ваш адвокат повинен був сказати суду, що ви розкаялися", — сказала суддя Мері Марлоу Соммер.

Доповнення

Гутьєррес-Рід визнали винною після того, як присяжні встановили, що вона помилково зарядила бойовий патрон у револьвер, яким Болдуін користувався на знімальному майданчику.

Такий вирок — максимальний за законами штату Нью-Мексико. Суд не врахував прохання адвокатів Гутьєррес-Рід і її самої про призначення випробувального терміну. Під час засідання Ханна благала про пом’якшення вироку.

У реквізитній зброї, за яку відповідала Ханна Гутієррес-Рід на знімальному майданчику Іржі, виявився бойовий патрон, яким Алек Болдвін убив оператора Галину Гатчінс і поранив режисера Джоела Соузу.

Алек Болдвін, виконавець головної ролі і продюсер фільму, не визнає себе винним у звинуваченні в ненавмисному вбивстві, і заявляє, що не натискав на спусковий гачок. Суд над Алеком Болдвіном відбудеться в липні цього року.

Загибель Галини Гатчінс: висунуто обвинувачення зброярці фільму "Іржа"23.06.23, 13:07 • [views_1082430]

Лілія Подоляк

Суспільство