ukenru
rechnitsya-mzs-rosiyi-prokomentuvala-zayavu-ukrayini-v-nato-krivavi-myasniki-scho-vbivayut-zhinok-i-ditey-v-smitnik-nato

Речниця МЗС Росії прокоментувала заяву України в НАТО: криваві м'ясники, що вбивають жінок і дітей, в смітник НАТО

 • 311937 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків та дезінформаційних вкидів рф, які поширювала росія протягом попередньої доби, інформує УНН.

Деталі

1. Під час виступу президент рф путін заявив: «ми закликаємо київський режим негайно припинити вогонь… та повернутися за стіл переговорів… вибір народу в Донецьку, Луганську, Запоріжжі та Херсоні не будемо обговорювати, він зроблений… Ми захищатимемо нашу землю всіма силами і засобами, які у нас є». Це дезінформація!

2. ЗМІ рф повідомили, що «Слідчий комітет рф порушив кримінальну справу за ознаками злочину «Жорстоке поводження з цивільним населенням», за фактом обстрілу колони автомобілів із мирними жителями у Запоріжжі», де загинули щонайменше 23 особи». Це маніпуляція!

3. Речниця МЗС рф захарова заявила: «сьогодні кожен обрав свій шлях. Криваві м'ясники, що вбивають жінок і дітей, в смітник НАТО. А ми – у майбутнє! Буде складно? Так. Тому що падати завжди легше, ніж набирати висоту. Але ж ви пам’ятаєте: повзти нам історично заважають крила». Це маніпуляція!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала працівницю столичного ЦНАПу, яка агітувала «русскій мір».

Українські Національні Новини

Суспільство