ukenru
razumkov-zaklikav-nardepiv-bilsh-vivazheno-stavitisya-do-karantinu

Разумков закликав нардепів більш виважено ставитися до карантину

 • 9322 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков закликав представників всіх депутатських фракцій і груп парламенту виважено ставитися до режиму карантину під час роботи у ВР та з виборцями. Про це він сказав на засіданні Погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

“На минулому тижні ми перетнули межу в 3000 захворювань (на COVID-19 - ред.) на добу в Україні. Я звертаюсь до представників всіх депутатських фракцій та груп більш виважено відноситись до режиму карантину і під час роботи в Верховної Ради, і під час вашої роботи з виборцями. Я розумію, що пішла виборча кампанія, буде багато зустрічей, багато спілкування з виборцями. І це також буде відображатись і на вашій роботі. На жаль, у нас є нові випадки захворювання і серед народних депутатів України”, - сказав Дмитро Разумков.

Він також нагадав, що відсьогодні Київ перейшов у так звану “помаранчеву" зону.

“Я звертаюся і до апарату, щодо того, щоб забезпечити роботу максимально ефективно. Залучати тільки ту кількість людей безпосередньо, на робочі місця, скільки це необхідно для ефективної роботи Верховної Ради України. І поберегти і людей, і себе, і також забезпечити всі необхідні заходи щодо безпечної роботи Верховної Ради України і ефективної роботи під час цього пленарного тижня”, - додав спікер Верховної Ради.

Нагадаємо, Разумков анонсував розгляд проекту Бюджету-2021 на цьому тижні.

Українські Національні Новини

Політика