razumkov-vvazhaye-scho-pravookhoronni-organi-povinni-dati-otsinku-plivkam-derkacha

Разумков вважає, що правоохоронні органи повинні дати оцінку "плівкам Деркача"

 • 41613 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Правоохоронні органи повинні дати оцінку інформації із "плівок нардепа Андрія Деркача", якщо вона дійсно відповідає дійсності, то наслідки мають бути жорсткими. Про це заявив в ефірі одного із телеканалів голова ВРУ Дмитро Разумков, передає УНН.

Відповідаючи на запитання, чи має відреагувати на цю всю епопею з "плівками Деркача" правоохоронна система, Разумков відповів: "100% має відреагувати правоохоронна система, на мій погляд, мають відреагувати і спеціальні служби. Якщо це дійсно відповідає дійсності, то це робилося в великих кабінетах".

За словами Разумкова, треба дослідити, яким чином потрапила ця інформація, звідки вона взялася.

"Головним питанням для мене є те, чи відповідає вона дійсності. Якщо це відповідає дійсності, то наслідки мають бути більш ніж жорсткими, тому що питань сьогодні більше, ніж відповідей по відношенню до цих плівок", - додав Разумков.

Нагадаємо, п’ятий Президент України Петро Порошенко у травні 2016 року похвалився віце-президенту США Джо Байдену, що підняв тарифи на комунальні послуги в країні на 100%, що на 25% більше від того, що вимагав МВФ. Про це стало відомо із запису розмови Порошенка та Байдена від 13 травня 2016 року, яку представив нардеп Андрій Деркач.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    СБУшника викрили на хабарі у 2 тис. дол та 10 тонн зерна

     • 11871 переглядiв

    Велике журі в США розслідує діяльність Коломойського - BuzzFeed

     • 19858 переглядiв

    Дитячі садочки дозволять відкривати з 25 травня - Ляшко

     • 22777 переглядiв