ukenru
razumkov-u-vr-ne-nadkhodilo-zvernen-schodo-rozglyadu-zakon-pro-velikiy-derzhavniy-gerb-na-pozachergoviy-sesiyi-u-serpni

Разумков: у ВР не надходило звернень щодо розгляду закону про великий Державний Герб на позачерговій сесії у серпні

 • 12348 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Президент України та народні депутати наразі не зверталися до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова щодо проведення позачергової сесії парламенту для ухвалення законопроекту про великий Державний Герб України. Про це Разумков заявив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Щодо розгляду законопроекту про Великий Державний герб, це можливо лише у серпні на позачерговій сесії... Станом на сьогодні жоден народний депутат або президент держави не зверталися до мене щодо цього", - зазначив Разумков.

Деталі

Зокрема, спікер ВР наголосив, що у парламенті включили це питання до порядку денного сесії, а також скоротили терміни підготовки законопроекту до розгляду у першому читанні.

Разумков також нагадав, що для ухвалення закону необхідно 300 голосів. Він зазначив, що наразі не може відповісти, чи готові всі фракції підтримати його чи ні.

Нагадаємо

29 червня 2021 року у Верховній Раді зареєстрували законопроект про “великий Державний Герб України”, ініціатором якого є Президент Володимир Зеленський.

13 липня Верховна Рада включила в порядок денний сесії президентський законопроект “Про великий Державний Герб України”.

14 липня профільний комітет Верховної Ради рекомендував депутатам ухвалити законопроект про великий Державний Герб України.

Українські Національні Новини

Політика