ukenru
razumkov-prokomentuvav-skandalne-video-spilkuvannya-zelenskogo-iz-viyskovimi-na-donbasi

Разумков прокоментував скандальне відео спілкування Зеленського із військовими на Донбасі

 • 33411 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Розмова Президента Володимира Зеленського із військовими на Донбасі іноді була емоційною, втім повне відео цілком відрізняється від того, що було оприлюднено раніше і викликало збурення в суспільстві. Про це заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час брифінгу після погоджувальної ради в парламенті, передає кореспондент УНН.

"Я сподіваюсь, що в державі всі будуть спілкуватись чемно, але якщо ми з вами подивимось загальне відео, яке вчора з'явилось - не тізери, які комусь були комфортні й потрібні, то там абсолютно з іншого боку можна подивитись на цю розмову... Там був різний тон, різна форма спілкування, іноді вона була емоційна", - зазначив Разумков.

За його словами, також не варто порівнювати позицію народного депутата від фракції "Європейська солідарність" Софії Федини, яка у відео дозволяє собі образливі вислови на адресу Президента, з емоційними вислювлюваннями Зеленського.

Нагадаємо, 26 жовтня Президент України Володимир Зеленський розповів про свій візит у Золоте Луганської області та про "емоційні" розмови з озброєною групою людей.

Особи, з якими спілкувався Президент України Володимир Зеленський під час візиту у Золоте на Луганщині, не є представниками будь-яких силових відомств чи Збройних сил України.

Українські Національні Новини

Політика