ukenru
razumkov-pro-khabari-meni-ne-proponuvali

Разумков про хабарі: мені не пропонували

 • 13498 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Глава Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що в його кабінеті і поза ним йому не пропонували хабарів. Про це він сказав в інтерв'ю з Олесею Бацман, передає УНН.

"Я багато історій чую хто, кому, що, якось носить. Хтось заносить. Але я повторював і повторюю, це абсолютно правда - ось в цьому кабінеті ніхто нікому нічого не пропонував. (Поза цим кабінетом - ред.) мені не пропонували. Не приходили, не давали ... Значить, не даремно живу. Я думаю, що не дарма живу. Тобто, дивіться, є звичайно два варіанти: перший, що так виглядаю, що не пропонують, а другий варіант, що знають, що я не візьму. Я вважаю, що все-таки це другий варіант. Ну, мені хотілося б в це вірити. І тому і не пропонують. І багатьом іншим не пропонують. Напевно, комусь пропонували, хтось відмовився. І такі історії я чув", - сказав Дмитро Разумков.

Як повідомляв УНН, народному депутату Олександру Юрченко повідомили про підозру в отриманні хабара.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що народний депутат Олександр Юрченко, якого спіймали на хабарі, і якому вручили підозру - обов'язково сяде в тюрму.

Українські Національні Новини

Політика