ukenru
razumkov-oprilyudniv-poryadok-denniy-pozachergovogo-zasidannya-radi-deputati-rozglyanut-7-zakonoproektiv

Разумков оприлюднив порядок денний позачергового засідання Ради. Депутати розглянуть 7 законопроектів

 • 15119 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про проведення позачергового засідання ВР, під час якого розглянуть 7 законопроектів. Про це Разумков написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Завтра Верховна Рада, окрім запланованого пленарного засідання, збереться ще й на позачергове - за ініціативою Президента України. Щойно підписав відповідне розпорядження. Початок - о 16.00.

До розгляду заплановано 7 законопроектів", - написав Разумков.

Деталі

За словами голови ВР, у порядку денному проект Закону України про критичну інфраструктуру (№5219), проект Закону про основи національного спротиву (№5557) та у зв‘язку з ухваленням цієї ініціативи - збільшення чисельності Збройних Сил України (№5558).

Крім того, Парламент планує розглянути законопроект про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю (№3743) та низку інших проектів законів.

Раніше

Як повідомляв УНН, у вівторок, 29 червня, народні депутати України зберуться на позачергове засідання Верховної Ради. На ньому розглянуть законопроекти оборонного комітету.

Українські Національні Новини

Політика