ukenru
razumkov-nazvav-prichini-vidmovi-vid-povnovazhen-lidera-slugi-narodu

Разумков назвав причини відмови від повноважень лідера "Слуги народу"

 • 15308 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков пояснив, чому прийняв рішення скласти повноваження голови партії "Слуга народу". Про це він розповів в інтерв'ю журналу "Фокус", передає УНН.

"Якщо погнатися за двома зайцями - не впіймаєш жодного. Зараз потрібно готуватися до місцевих виборів, залучати нових членів, створювати партійну структуру. Це серйозна робота. Поєднувати її з роботою голови Верховної Ради неефективно", - сказав Разумков, відповідаючи на питання про те, чому він відмовився від керування партією "Слуга народу".

За його словами, посада голови партії - це важлива позиція, що забезпечує роботу під час виборів.

"Іван Баканов керував партією під час президентських перегонів, я - під час парламентських. Управляти процесами на місцевих виборах буде Олександр Корнієнко. Ми ніколи не приховували, що партія виникла для підтримки Президента. Партія була і буде частиною команди Президента", - додав голова ВР.

Нагадаємо, 10 листопада спікер парламенту Дмитро Разумков склав повноваження голови "Слуги народу" під час з'їзду партії. Партію очолив заступник голови фракції партії в ВР Олександр Корнієнко.

Українські Національні Новини

Політика