ukenru
rashistiv-bilshe-nizh-mistsevikh-melitopol-peretvorivsya-na-viyskovu-bazu-mer

Рашистів більше, ніж місцевих: Мелітополь перетворився на військову базу - мер

 • 561819 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Наразі в Мелітополі Запорізької області окупаційних військ за кількістю більше, ніж цивільного населення. Окрім того, навколо міста російські загарбники створюють військові полігони. Про це в ефірі телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

«Мелітополь перетворився на суцільну військову базу, де рашистів більше, ніж місцевих мешканців, які залишилися. А залишилося їх, нагадаю, близько 50 тисяч. Навколо окупованого міста вони створили декілька полігонів. Один з них – на узбережжі Молочного лиману, а другий – на узбережжі Азовського моря. Там щодня і до ночі вони проводять випробування. Таким чином рашисти намагаються ще більше нагнітити паніку і показати видимість, начебто чимось займаються і готові до оборони Запорізької області», – розповів Федоров.

Деталі

Він також додав, що з минулого тижня, за інформацією Генштабу, з тренувального центру Запорізької АЕС росіяни почали викрадати і вивозити обладнання. Така ж тенденція спостерігається і на деяких підприємствах та в офісним будівлях Мелітополя.

«Вони починають збирати речі і кудись вивозити. Сподіваюся, ми скоро точно зрозуміємо, навіщо вони це роблять», – розповів Федоров.

Нагадаємо

На території тимчасово окупованої Запорізької області рф продовжує здійснювати заходи, спрямовані на створення уявлення щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів на південному напрямку.

Українські Національні Новини

Війна