rashisti-vzyali-u-polon-ditey-z-energodaru-yikh-vivezli-yikh-do-krasnodarskogo-krayu

Рашисти взяли у полон дітей з Енергодару: їх вивезли їх до краснодарського краю

 • 167090 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Російські окупаційні війська взяли в полон дітей з тимчасово захопленого Енергодару Запорізької області - вивезли до краснодарського краю і хочуть утримувати там невизначений термін. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону, інформує УНН.

Деталі

Очільник міста зазначив, що наразі діти з Енергодару перебувають у краснодарському краї, росіяни надсилають повідомлення батькам, що їхні діти затримуються на території рф на невизначений термін. Батьків попросили передати дітям зимові речі.

До цього гауляйтери Мелітополя теж намагались відправити дітей до Криму, краснодару, тули і волгограду, проте спротив батьків не дав їм це зробити.

"Застерігаю всіх батьків з тимчасово окупованих територій, які хотіли записуватися своїх дітей до цих таборів: не віддавайте своїх дітей до рук окупантів. Рашисти будуть їх використовувати як полонених та як живий щит. Вони точно не з добрих намірів хочуть відвозити дітей", - заявив мер.

Доповнення

Російські пропагандисти публікують сфабриковані "результати" псевдореферендумів на окупованих територіях України. "Глава" окупованої частини Запорізької області, колаборант євген балицький заявив, що на цій території за "приєднання" проголосувало "93,11% виборців". За його твердженням, явка була не нижчою за 88%.

Російські війська і так звана окупаційна "адміністрація" міста Енергодар Запорізької області терміново виїжджають та вивозять награбоване майно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На кримському мосту розбирають зруйновані від вибуху прольоти

     • 169452 переглядiв

    ЄБРР виділяє Україні до 3 млрд євро

     • 162457 переглядiв