rashisti-vnochi-atakuvali-dronami-zernoviy-terminal-portu-odeschini-buli-pozhezha-i-vluchannya-v-adminbudivlyu-ok-pivden

рашисти вночі атакували дронами зерновий термінал порту Одещини, були пожежа і влучання в адмінбудівлю - ОК "Південь"

 • 273140 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Нічна атака дронів російських військ на півдні України була спрямована на зерновий термінал одного з портів в Одеській області, однак Сили оборони не дали її реалізувати. Є влучання в адмінбудівлю припортового об'єкту, а через падіння уламків загорілися два припортових термінали, зокрема зерновий, повідомили у вівторок в ОК "Південь", пише УНН.

Цитата

"Вночі російські окупаційні війська здійснили потужну дронову атаку по півдню України. З акваторії Чорного моря ворог спрямував кілька хвиль ударних безпілотників типу "Shahed-136". Підступний план атаки зернового терміналу одного з портів Одещини сили протиповітряної оборони не дали реалізувати", - повідомили в ОК "Південь" у Facebook.

Як повідомляється, "22 дрони-вбивці знищено силами протиповітряної оборони півдня, 2 влучили в адмінбудівлю припортового об'єкту".

"Через падіння уламків збитих дронів сталося займання двох припортових терміналів, у тому числі зернового. Пожежі оперативно ліквідовано, критичних руйнувань та постраждалих не зафіксовано", - вказали в ОК "Південь".

Нагадаємо

У небі над Україною вночі знищили 26 з 28 ворожих "шахедів".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі знищили 26 з 28 ворожих "шахедів"

     • 499059 переглядiв

    Дніпропетровщина: ворог випустив близько 15 снарядів

     • 361493 переглядiв

    В Ісландії після землетрусу вивергається вулкан

     • 623930 переглядiв

    На Київщині ППО знищило всі повітряні цілі

     • 609784 переглядiв