ukenru
rashisti-otrimali-vkazivku-gotuvati-energodar-do-tak-zvanogo-referendumu

Рашисти отримали вказівку готувати Енергодар до так званого "референдуму"

 • 114452 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Окупанти отримали вказівку готувати Енергодар до так званого "референдуму". Росіяни хочуть створити інформаційну картинку, нібито мешканці міста атомників виявляють своє бажання приєднатися до росії, а насправді остаточно долучити Запорізьку АЕС до “росатому”, аби знищити енергетичну систему України. Про це УНН інформує з посииланням на повідомлення Запорізької ОВА.

Деталі

За повідомленням місцевих, в Енергодарі російські військові сьогодні ходили по квартирах та забирали чоловіків, зв'язували руки та вивозили у невідомому напрямку. Наразі повідомляють про шістьох викрадених. Під час злочинів росіяни тримали всіх, хто мешкає у квартирах, на автоматному прицілі.

Крім того, повідомляють, що російські військові риють окопи навколо міста та будують укріплення.

Додамо

15 травня окупанти вкотре обстріляли Гуляйполе. Також під ворожий обстріл попало село Верхня Терса Пологівського району.

Внаслідок збройної атаки значних ушкоджень зазнали десятки приватних будинків та приміщення автотранспортного господарства. У багатьох людей зруйновано прибудинкову територію разом із гаражами та іншими господарчими будівлями.

Також ворог здійснював вогневе ураження мирної інфраструктури в районах населених пунктів Времівка, Новосілка, Мала Токмачка та Новоандріївка.

Українські Національні Новини

Суспільство