ukenru
rashisti-namagayutsya-zakripitis-na-pivnichno-skhidnikh-okolitsyakh-syevyerodonetska-genshtab

рашисти намагаються закріпитись на північно-східних околицях Сєвєродонецька - Генштаб

 • 79816 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. На Сєвєродонецькому напрямку, з метою підтримки дій сухопутних підрозділів, противник продовжує вогневий вплив на наші війська із застосуванням ствольної та реактивної артилерії. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Ворог завдав авіаційного удару літаками оперативно-тактичної авіації в районі населеного пункту Устинівка. Намагається закріпитись на північно-східних околицях міста Сєвєродонецьк, вів штурмові дії у напрямку центру міста", - повідомляють у Генштабі.

Деталі

Окупанти вели активні бойові дії на Сєверодонецькому, Бахмутському та Курахівському напрямках. Основна мета ворога - оточення наших військ у районах міст Лисичанськ, Сєверодонецьк та блокування основних логістичних шляхів.

Ворог активно застосовує авіацію, сили та засоби ракетних військ і артилерії, радіоелектронної боротьби. З метою чергових спроб форсування річки Сіверський Донець у визначених районах, здійснює поповнення запасів боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сєвєродонецьк: росіяни досі у готелі "Мир", але наші захисники вже багатьох з них "пофасували у кульки" - Гайдай

Українські Національні Новини

Суспільство