ukenru
ranok-pyatnitsi-u-kiyevi-uskladnennya-rukhu-transportu-16

Ранок п'ятниці: у Києві ускладнення руху транспорту

 • 17334 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. У столиці станом на 8:10 у п'ятницю, 25 червня, помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Затори утворилися на проспекті Перемоги, вулиці Олени Теліги, проспектах Степана Бандери, Валерія Лобановського, Любомира Гузара та на вулицях Жилянській, Богатирській та Данила Щербаківського.

Також водіям варто врахувати перекритий рух на вулицях Покровській та Андріївській.

Окрім того, ускладнено рух вулицями Павла Скоропадського, Юрія Іллєнка, Михайла Грушевського, Вадима Гетьмана та на Петрівській алеї.

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна та проспектах Миколи Бажана, Романа Шухевича.

Рух на мостах — Патона, Північному — було ускладнено в напрямку правого берега. На Дарницькому мосту та мосту Метро спостерігається незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега. На Південному мосту можна було проїхати вільно.

Доповнення

Дорога від Києва до аеропорту Бориспіль частково перекрита для проведення ремонтних робіт. Завершити всі ремонтні роботи планують до 20 серпня 2021 року.

Українські Національні Новини

Київ