ukenru
ranok-pyatnitsi-u-kiyevi-uskladnennya-rukhu-transportu-12

Ранок п'ятниці: у Києві ускладнення руху транспорту

 • 19095 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Станом на 8:15 п’ятниці, 19 лютого, на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Рух на всіх мостах, окрім Дарницького, а саме — Північному, Південному, Патона та Метро, ускладнено в напрямку правого берега.

На правому березі Києва частково ускладнено рух вулицями Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, Новокостянтинівська, Січових Стрільців, Юрія Ілленка, Нижній Вал.

Затори помітні вулицею В’ячеслава Чорновола, проспектом Перемоги, бульваром Тараса Шевченка, Повітрофлотським проспектом, вулицями Жилянська, Прорізна, Короленківська, Володимирським узвозом, вулицями Михайла Бойчука, Голосіївською та Голосіївським проспектом.

На лівому березі ускладнення руху помітне у бік правого берега проспектами Миколи Бажана, Соборності, Романа Шухевича та Броварським проспектом.

Затори утворились на проспекті Визволителів, вулицях Миропільській та Братиславській на під’їзді до Броварського проспекту, а також на проспекті Юрія Гагаріна, вулицях Михайла Драгоманова та Анни Ахматової.

Доповнення

За прогнозами синоптиків, 19 лютого в Україні без опадів, лише вночі у Криму та Приазов'ї сніг; на півдні та сході країни окремі пориви вітру 15-20 м/с; температура вночі 20-25° морозу, вдень 7-12° морозу, у південних, південно-східних областях, на Закарпатті та місцями на Прикарпатті вночі 11-18° морозу, вдень від 5° морозу до 1° тепла.

На Київщині - без опадів. Температура вночі 20-25°, у Києві 20-22° морозу, вдень 9-12° морозу.

Українські Національні Новини

Київ