ukenru
ranok-pyatnitsi-u-kiyevi-uskladnennya-rukhu-transportu-11

Ранок п'ятниці: у Києві ускладнення руху транспорту

 • 18202 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. У столиці станом на 8:05 у п'ятницю, 5 лютого, помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Затори утворилися на проспекті Перемоги, вулиці Олени Теліги, проспектах Степана Бандери, Валерія Лобановського, на вулицях Жилянській, Дегтярівській.

Окрім того, було ускладнено рух вулицями Павла Скоропадського, Стрілецькій, Юрія Іллєнка, Народного Ополчення, Михайла Грушевського та на бульварі Тараса Шевченка.

На лівому березі рух було ускладнено на Броварському проспекті, Миколи Бажана.

Рух на мостах - Дарницькому, Північному - ускладнено в напрямку правого берега. На Південному мосту, мосту Метро та мосту Патона помітне незначне ускладнення руху в напрямку правого берега.

Доповнення

По Україні 5 лютого очікується зниження температури: вночі 4-11° морозу, вдень 2-8° морозу, а до кінця тижня, 6-7 лютого, подальше зниження температури на 6-9°. Місцями йтиме сніг, але по країні переважно без опадів.

Протягом 5 лютого в Києві буде ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с, (I рівень небезпечності, жовтий), попереджає Український гідрометцентр.

Українські Національні Новини

Київ