ukenru
rankoviy-kiyiv-stoyit-u-zatorakh-4

Ранковий Київ стоїть у заторах

 • 15768 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. На дорогах Києва станом на 9:15 помітне значне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

За даними сервісу, максимальний рівень заторів спостерігається на Повітрофлотському проспекті, вулицях Семена Скляренка, Новокостянтинівській, Набережно-Хрещатицькій, Вадима Гетьмана, проспекті Перемоги, Набережному шосе.

Численні затори помітні на проспекті Валерія Лобановського, вулицях Жилянській, В’ячеслава Чорновола, Дегтярівській, Юрія Іллєнка, Олександра Довженка, Січових Стрільців, проспекті Голосіївському, Володимирському узвозі.

Крім того, значно ускладнений рух на Великій окружній дорозі, проспекті Леся Курбаса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У метро Києва зникнуть жетони

На лівому березі столиці високий рівень заторів помітний на проспекті Соборності, Миколи Бажана, Генерала Ватутіна, вулицях Будівельників, Гната Хоткевича, проспекті Юрія Гагаріна, Броварському проспекті, бульварі Перова, на Харківському та Дарницькому шосе, а також на Дніпровській та Русанівській набережних.

Рух на Дарницькому, Південному мосту та мосту Патона ускладнено у напрямку правого берега. На Північному мосту та мосту Метро можна проїхати вільно.

Нагадаємо, у Києві у будні дні на міських маршрутах загального користування курсують близько 500 автобусів.

Вчора у столиці обмежували рух транспорту на Південному мосту.

Українські Національні Новини

Київ