rankova-ataka-na-kyiv-v-oblasti-sposterihaiut-problemy-z-enerhopostachanniam-u-vyshnevomu-poshkodzheni-bahatopoverkhivky

Ранкова атака на Київ: в області спостерігають проблеми з енергопостачанням, у Вишневому пошкоджені багатоповерхівки

 • 41234 переглядiв

Внаслідок падіння уламків ракет в місті Вишневе пошкоджено 5 багатоквартирних будинків, в деяких населених пунктах пошкоджені приватні будинки. Про це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко, передає УНН.

Деталі

Він уточнив, що людей евакуювали до найближчих пунктів обігріву, там з ними працюють психологи ДСНС. Також розгортається мобільний пункт обігріву.

Окрім того, в деяких населених пунктах пошкоджені приватні будинки, понад 60 автомобілів. Через падіння уламків також сталася пожежа в недобудованій церкві, пошкоджено декілька підприємств та складських приміщень. Крім того, ушкоджено один із обласних медзакладів. Пацієнтів переводять до іншого обласного медзакладу.

Руслан Кравченко також уточнив, що в деяких населених пунктах Броварського, Бучанського, Фастівського та Вишгородського районів області виникли проблеми з енергопостачанням. Для тих, кому необхідно зарядити телефони або інші прилади, працюють пункти незламності. Водночас, обʼєкти критичної інфраструктури поступово переходять на альтернативне живлення – генератори.

Всі оперативні служби працюють на місцях. Людям надаватиметься вся необхідна допомога. Вже підключаються міжнародні фонди. Заміну вікон у пошкоджених будинках здійснюватиме фонд GEM

- уточнив Руслан Кравченко.

У Києві кількість постраждалих через атаку рф зросла до 2002.01.24, 09:39

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві уламки збитого «шахеда» впали на гаражі

     • 31090 переглядiв