ukenru
raketonosiyiv-rf-u-chornomu-mori-pomenshalo-ale-virogidnist-atak-maksimalno-visoka-ok-pivden

Ракетоносіїв рф у Чорному морі поменшало, але вірогідність атак максимально висока - ОК "Південь"

 • 562151 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. росія зменшила кількість кораблів-носіїв ракет типу "Калібр" у Чорному морі до трьох, але готовність ракетоносіїв свідчить, що вірогідність атак максимально висока, повідомив речник ОК "Південь" Владислав Назаров у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Корабельне угруповання ворога в Чорному морі тримається на ракетобезпечній для себе відстані від контрольованого Україною берега. Серед них 15 кораблів, залишаються 3 ракетоносії, 2 з яких підводні. Загальна кількість «Калібрів» - до 16", - повідомив Назаров.

Деталі

За даними спікера ОК "Південь", "ворог продовжує повітряну розвідку, та пошуки нової тактики підвищення результативності застосування ракетних ударів".

"Поставивши на паузу" масовані ракетні атаки, час від часу задіює авіацію і ракети повітряного базування, групи дронів-камікадзе, а також наземне озброєння типу берегових чи оперативно-тактичних ракетних комплексів або ЗРК С-300 по прифронтових територіях в зонах досягання. Готовність же ракетоносіїв в морі свідчить, що вірогідність атак максимально висока", - наголосив Назаров.

При цьому він закликав не ігнорувати повітряну тривогу.

Раніше

На ранок у Чорному морі на бойовому чергуванні росія тримала чотири кораблі-носії ракет типу "Калібр", їх загальний залп міг сягати 24 ракет. 

Українські Національні Новини

Війна