raketna-ataka-rf-na-ukrainu-zabrala-zhyttia-vzhe-ponad-20-liudei-ponad-60-postrazhdalykh-politsiia

Ракетна атака рф на Україну забрала життя вже понад 20 людей, понад 60 постраждали - поліція

 • 58201 переглядiв

Внаслідок комбінованого ракетного обстрілу російськими військами України на 12:50 було відомо вже про 21 загиблого та 68 постраждалих, зокрема, у столиці окупанти поцілили по дитячій лікарні "Охматдит", де загинуло двоє людей, повідомили у Нацполіції, пише УНН.

Сьогодні близько 9:40 російські військові завдали чергові удари по території кількох регіонів країни. Однією з цілей окупантів стала дитяча лікарня "Охматдит". Станом на 12:50 відомо про 21 загиблих та 68 потерпілих по Україні

- повідомили у Нацполіції у Telegram.

Загарбники, за даними поліції, завдали удару по Києву та області, Дніпру, Кривому Рогу, Донеччині.

"Так, у столиці окупанти поцілили по дитячій лікарні "Охматдит", де загинуло двоє людей. Поліцейські, рятувальники, нацгвардійці, медики та перехожі розбирають завали", - вказали у поліції.

Частково, як повідомляється, зруйновано багатоповерхову будівлю у Соломʼянському районі. "Внаслідок атаки загинуло семеро людей", - вказали у поліції.

"Уламками також пошкоджено авто та фасад будинку в Голосіївському та Шевченківському районах. Є руйнування від уламків у Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському районах", - зазначили у поліції.

Як повідомляється, "у Київській області одна людина отримала поранення".

"У Кривому Розі через російську атаку загинуло 10 людей, ще 30 отримали поранення. На Дніпропетровщині пошкоджено багатоквартирний будинок, двоє осіб травмовано. Ще 20 приватних будинків пошкоджено", - повідомили у поліції.

Ранкова ракетна атака рф на Україну забрала життя близько 20 людей, поранила півсотні - МВС08.07.24, 12:28

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Кривий Ріг: кількість постраждалих зросла до 41

     • 53972 переглядiв

    У Києві працює ППО - КМВА

     • 48101 переглядiв

    Через атаку рф на Дніпро є загиблий та 6 постраждалих

     • 53227 переглядiв