ukenru
radnik-p-zhebrivskogo-rozpoviv-koli-v-avdiyivtsi-vidnovlyat-elektropostachannya

Радник П.Жебрівського розповів, від чого залежатиме відновлення електропостачання в Авдіївці

 • 12842 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Наразі є очікування того, що СЦКК завтра нададуть гарантії припинення вогню в районі пошкодження лінії електропередач і ремонтники зможуть вийти на місце, проте відновлення електропостачання залежатиме від того який там характер пошкоджень і скільки часу займе ремонт. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив радник голови Донецької ВЦА Олесь Пограничний.

"Для того щоб вийшли на роботи бригади мусять бути гарантії припинення вогню, мусить бути супровід саперів. Там ціла процедура щоб вийти в район пошкодження і такого нічого сьогодні не було. Зараз є очікування, що СЦКК буде надана гарантія припинення вогню і ремонтні бригади зможуть відновити електропостачання міста. Швидше за все мабуть буде завтра вийдуть в ремонт де пошкодження ліній, а відновлення (електропостачання – ред.) залежить від того який там характер пошкодження і скільки чого там треба ремонтувати, то вже на місці буде видно після того як туди прибудуть ремонтники", - розповів О.Пограничний.

Він також розповів, що сьогодні станом на обід обстрілів в Авдіївці не було, проте обстріли як правило загострюються під кінець дня.

"Тепло є тому що теплом місто забезпечує Авдіївський коксовім і його батареї забезпечують місто теплом. Донецька фільтрувальна станція також знеструмлена, але вода є, бо є ще в міських резервуарах. Є також запас питної води на всяк випадок в місті", - додав він.

Нагадаємо, 11 березня внаслідок обстрілів бойовиків Авдіївка знову залишилась без світла.

Як повідомляв УНН, голова ВЦА Донецької області Павло Жебрівський повідомив, що станом на ранок 12 березня в Авдіївці фіксується відносно спокійна ситуація, соціальні об’єкти підключають до автономного електропостачання, є тепло та достатньо води.

Українські Національні Новини

Суспільство