ukenru
radikalniy-biznes-u-ribalki-ne-zaplatili-postachalnikam-ponad-pivmilyona-griven

Радикальний бізнес: у Рибалки не заплатили постачальникам понад півмільйона гривень

 • 10302 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Харківське підприємство "Міжгалузеве науково-виробниче підприємство "АРІС" ЛТД звернулося до суду із позовом до ТОВ "Снек Експорт" про стягнення заборгованості з останнього за поставлений товар. Про це свідчить ухвала Господарського суду Дніпропетровської області, передає УНН.

Згідно із документом, харків'яни просять суд стягнути із ТОВ "Снек Експорт" понад півмільйона гривень - 567 тис. 68,7 коп. грн - заборгованості за товар, поставлений у травні 2015 року, де 400 тис. 573,9 грн - сплата за товар, 135 тис. 410,3 грн - пеня та 31 тис. 84 грн - 3% річних.

Суд прийняв рішення про відкриття провадження у справі.

Додамо, що згідно із даними You Control, основним видом діяльності харківського підприємства є виробництво пластикових упаковок для товарів.

Нагадаємо, снекова компанія ТОВ "Снек Експорт" належить батькові нардепа від РПЛ Сергія Рибалки - Віктору Рибалці.

Кілька місяців тому за обман покупців (шляхом розміщення на етикетках снеків неправдивих даних про товар) ця ж компанія була оштрафована АМКУ. Комітет зобов’язав "Снек Експорт" сплатити штраф у розмірі 68 тис. грн.

Також нагадаємо, що СБУ підозрює ТОВ “Снек Експорт” у пособництві фінансуванню тероризму на Сході, адже товари компанії постачалися на територію непідконтрольної так званої “ЛНР” через фірми-прокладки з РФ та Білорусі.

Українські Національні Новини

Політика