ukenru
rada-vshanuvala-pamyat-zagiblikh-v-aviakatastrofi-pid-chuguyevom

Рада вшанувала пам’ять загиблих в авіакатастрофі під Чугуєвом

 • 12386 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Верховна Рада України хвилиною мовчання вшанувала пам’ять загиблих в авіакатастрофі під Чугуєвом на Харківщині, передає кореспондент УНН.

"Україна втратила 26 своїх синів. Це трагедія і для держави і для будь-якого громадянина нашої країни, у першу чергу це трагедія для рідних і близьких тих молодих хлопців, які загинули. Я пропоную хвилиною мовчання вшанувати пам’ять тих, хто загинув у цій страшній трагедії", - сказав голова ВРУ Дмитро Разумков.

Як повідомляв УНН, 25 вересня о 20:45 під Чугуєвом на Харківщині впав літак. Всього на борту повітряного судна перебувало 27 осіб — члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба: 25 загинули на місці, один із курсантів помер наступного дня від отриманих опіків. Ще одна людина наразі перебуває на лікуванні.

У ДБР повідомили про чотири версії причин авіакатастрофи на Харківщині. Раніше попередню причину авіакатастрофи на Харківщині озвучив міністр оборони України Андрій Таран. За його словами, відбулася відмова датчика у лівому двигуні літака Ан-26.

Українські Національні Новини

Політика