ukenru
rada-vidkhilila-bilshe-polovini-zakonoproektiv

Рада відхилила більше половини законопроектів

 • 11057 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Верховна Рада України відхилила та зняла з розгляду 210 законопроектів з 364, які протягом дев'ятої сесії восьмого скликання розглянули парламентські комітети. Про це повідомила прес-служба ВРУ, передає УНН.

"Протягом дев’ятої сесії восьмого скликання 27 комітетів Верховної Ради станом на 10 січня 2019 року розглянули 364 проекти законів, за проходження яких вони відповідальні. З них 71 законопроект, або 20%, було прийнято Верховною Радою в цілому, 20 (6%) – в першому або другому читаннях, ще 63 проекти законів (17%) відправлено на доопрацювання або враховано в інших законопроектах. Водночас, 210 розглянутих у комітетах законопроектів, або 58%, відхилено та знято з розгляду", - йдеться в повідомленні.

У Верховній Раді повідомили, що найбільше законопроектів встиг розглянути Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності – 34. Водночас 22 з них було відхилено народними депутатами. Найменшу кількість законопроектів розглянув Комітет з питань запобігання і протидії корупції – 4, три з яких були відхилені і ще один відправлений на доопрацювання.

"Не був прийнятий Парламентом жоден законопроект, розглянутий: Комітетом з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування (всього розглянув 10 законопроектів), Комітетом з питань запобігання і протидії корупції (всього 4), Комітетом з питань фінансової політики і банківської діяльності (7)", - зазначили в прес-службі.

Як повідомляв УНН, Рада планує розглянути понад 120 законопроектів за три дні.

Українські Національні Новини

Політика