rada-ukrayina-nato-dlya-integratsiyi-mi-robitimemo-vse-schob-pislya-viyni-buti-v-nato-zelenskiy

Рада Україна-НАТО - для інтеграції, ми робитимемо все, щоб після війни бути в Альянсі - Зеленський

 • 316022 переглядiв

Цитата

"Важливо сказати, що Рада Україна-НАТО – це не інструмент просто участі, це інструмент інтеграції. І він дає нам відчуття, що ми будемо у складі Альянсу. Впевнений, що після війни Україна буде в НАТО. Ми будемо робити для цього все", - вказав Зеленський.

Деталі

Як зазначив Президент, "навіть у час повномасштабної війни з росією Україна продовжує реформи". "І в межах нашого шляху інтеграції в ЄС чітко визначено, що конкретно ми маємо робити – і ми це робимо. Тож ми справді цінуємо таке визнання, що ПДЧ не потрібний", - зауважив Зеленський.

Також Глава держави вказав, що "вміле застосування зброї країн НАТО нашими воїнами вже довело, що глобальна демократія – сильніша за будь-які терористичні загрози будь-кого проти нас".

"Безпека – це те, що зараз в очевидному дефіциті. А наша співпраця тут, у НАТО, всіх партнерів – це те, що точно заповнить дефіцит безпеки. Україна вже є і завжди буде донором нашої спільної безпеки. Саме безпека – це наше ключове завдання на саміті НАТО, на мою думку, – на всіх зустрічах та в усій нашій комунікації", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: G7 підготувала "історичні" безпекові гарантії для України

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рада Україна-НАТО зібралася на перше засідання

     • 1681391 переглядiв