ukenru
rada-sogodni-rozglyane-zakonoproekt-pro-zapusk-vodnogo-transportu

Рада сьогодні розгляне законопроект про "запуск" водного транспорту

 • 8972 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Верховна Рада України сьогодні розгляне низку законопроектів, зокрема, про внутрішній водний транспорт, про "пакунок малюка" та внесення змін до держбюджету на 2020 рік щодо ринку природного газу. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний ВР.

Так, парламентарі планують розглянути законопроекти про внесення змін до держбюджету на 2020 рік щодо ринку природного газу, про державну допомогу при народженні дитини у вигляді "пакунку малюка", про внутрішній водний транспорт.

Окрім того, нардепи планують внести зміни до регламенту ВР щодо підстав відсутності нардепів на пленарних засіданнях та на засіданнях комітетів, а також розглянути проект постанови про заяву ВР щодо невизнання проведення так званих виборів в окупованому Криму та Севастополі.

Також передбачається розгляд законопроектів щодо посилення відповідальності за вчинення кримінальних порушень проти журналістів, про харчування у школах, про відновлення справедливості у питанні оплати праці педагогічного працівника.

Як повідомляв УНН раніше, за словами нардепів, цього тижня Рада має проголосувати за запуск річкового транспорту.

Українські Національні Новини

Політика