ukenru
rada-sogodni-planuye-vzyatisya-za-pitannya-knopkodavstva-ta-statusu-dobrovoltsiv

Рада сьогодні планує взятися за питання кнопкодавства та статусу добровольців

 • 10830 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Сьогодні на пленарному засіданні Верховна Рада планує розглянути законопроекти щодо надання статусу та соціальних гарантій учасникам АТО та щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України. Про це повідомляє УНН.

Так, у першому читанні збираються розглянути законопроект № 2045 та №2045-1 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників антитерористичної операції". Проектом №2045 пропонується додати до переліку учасників бойових дій добровольців.

Також у першому читанні хочуть розглянути законопроект №2148 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України" авторства народного депутата Руслана Стефанчука. Окрім того, у порядку денному - проект закону №1127 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо кримінальної відповідальності народних депутатів України за неособисте голосування)", щодо якого вручено подання комітету про відхилення.

У порядку денному і урядовий законопроект, який планують розглянути у другому читанні, №0905 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо інженерно-технічного облаштування та утримання державного кордону".

Окрім того, ВР планує взятися за проект закону №0001 "Про ратифікацію угоди між урядом України та урядом США для поліпшення виконання податкових правил й застосування положень закону США "Про податкові вимоги до іноземних рахунків" (FATCA)" і пов'язані з ним законопроекти, які планується розглянути у першому читанні.

Як раніше повідомляв УНН, у Верховній Раді зареєстровано законопроект Володимира Зеленського про демонополізацію спиртової галузі

Українські Національні Новини

Політика