ukenru
rada-sogodni-planuye-rozglyanuti-zvilnennya-yaremenka-z-posadi-golovi-komitetu

Рада сьогодні планує розглянути звільнення Яременка з посади голови комітету

 • 12737 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Сьогодні на пленарному засідання Верховної Ради планують розглянути питання щодо звільнення Богдана Яременка з посади голови комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Про це раніше повідомляв голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає УНН.

"Голосування буде на цьому тижні, у п’ятницю, щоб він (Яременко - ред.) покинув посаду", — повідомив Арахамія.

Як повідомлялося раніше в УНН, за словами народного депутата Андрія Геруса, на засіданні фракції "Слуга народу" прийняли рішення про необхідність переобрання голови комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, яку наразі займає Богдан Яременко.

Нагадаємо, голова комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Богдан Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету.

Раніше у мережі з’явилися фото листування нардепа Яременка, де він нібито спілкувався в онлайн-мережі знайомств про інтим за гроші. На це Яременко на своїй сторінці у Facebook заявив, що під час засідання Верховної Ради влаштував "провокацію" та дозволив журналістам сфотографувати своє сфабриковане "листування".

Пізніше Яременко видалив згаданий пост і вибачився "перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми".

Українські Національні Новини

Політика