ukenru
rada-skhvalila-zmini-do-podatkovogo-kodeksu-neobkhidni-dlya-ukhvalennya-derzhbyudzhetu-dopovneno

Рада схвалила зміни до Податкового кодексу, необхідні для ухвалення Держбюджету (доповнено)

 • 9400 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Верховна Рада України підтримала за основу і в цілому з правками законопроект №5132 "Про внесення змін у Податковий кодекс України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2017 році". Відповідне рішення підтримали 235 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

Зміни, запропоновані законопроектом, націлені створити умови для збільшення надходжень до бюджету та забезпечення збалансованості бюджету 2017 року, а також адаптації до норм Європейського законодавства.

Документом переглянуті у відповідності з вимогами пункту 4 розділу XIX Податкового кодексу України ставки оподаткування, визначені в абсолютних значеннях, з урахуванням індексів споживчих цін, індексів цін виробників промислової продукції, зокрема, акцизного податку, екологічного податку та рентної плати; переглянуті положення, у яких міститься прив'язка до розміру мінімальної заробітної плати, у зв'язку з підвищенням останнього; удосконалено деякі положення щодо адміністрування податку на додану вартість, рентної плати тощо.

Українські Національні Новини

Політика