ukenru
rada-prodovzhila-rozglyad-popravok-do-viborchogo-kodeksu

Рада продовжила розгляд поправок до Виборчого кодексу

 • 8298 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Народні депутати України на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради у четвер продовжили розгляд поправок до проекту Виборчого кодексу з відкритими списками. Про це заявив голова парламенту Андрій Парубій під час засідання, передає кореспондент УНН.

"10:00-10:30 – завершення правок до Виборчого кодексу про відкриті списки. 10:30-10:45 – доповідь керівника робочої групи Черненка. Вчора на сайті були вирішені всі поправки, до яких робоча група планує повернутися. О 10:45 – виступи по 1 хвилині від фракцій. Після того три голосування. Перше – повернення до тих правок, які пропонує робоча група. Друге голосування – підтвердження цих правок. Третє, визначне голосування – за Виборчий кодекс з відкритими списками в цілому. 11:00 – голосування за Виборчий кодекс – один з найважливіших документів нашого скликання", - сказав він.

Парубій закликав у цей момент бути в залі і підтримати Виборчий кодекс.

"Зараз я оголошую про продовження розгляду проекту Виборчого кодексу №31121", - оголосив він.

Напередодні під час розгляду проекту Виборчого кодексу нардепи дійшли до 4530-ї правки з 4568, тож близько 40 правок парламентарі мають ще розглянути сьогодні. 

Українські Національні Новини

Політика