ukenru
rada-planuye-rozglyanuti-zakon-schodo-chornomornaftogazu-z-propozitsiyami-prezidenta

Рада планує розглянути закон щодо "Чорноморнафтогазу" з пропозиціями Президента

 • 7811 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Верховна Рада у четвер планує розглянути законопроект щодо надання безперешкодного доступу до будівель та споруд людей з інвалідністю, визначиться стосовно відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2018 році та розглянути з пропозиціями Президента України закон щодо стабілізації діяльності "Чорноморнафтогазу". Про це сказано у порядку денному на сьогодні, передає кореспондент УНН.

Також парламентарі серед іншого планують повторно розглянути проект закону про внесення зміни до статті 12 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" та визначитися щодо надання об'єктам підводної культурної спадщини статусу Морського меморіалу) і внести зміни до процедури призначення керівників театрів.

Крім того, депутати мають намір у другому читанні розглянути проект закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо встановлення кримінальної відповідальності за сприяння вчиненню самогубства) та внести зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення та деяких інших законів України щодо забезпечення прикордонної безпеки держави, розглянути проект закону про установу бізнес-омбудсмена.

У порядку денному також передбачено розгляд змін до Митного кодексу стосовно примусового виконання постанов органів доходів та зборів та змін до бюджетного кодексу щодо бюджетних призначень на діяльність Конституційного суду.

Нагадаємо, нардепи полетіли на молитовний сніданок з президентом США Д.Трампом.

Українські Національні Новини

Політика