rada-nezabarom-mozhe-viklyuchiti-dubinskogo-z-komitetu-z-pitan-finansiv-nardep

Рада незабаром може виключити Дубінського з комітету з питань фінансів - нардеп

 • 61163 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Незабаром в Верховну Раду внесуть постанову про відкликання нардепа Олександра Дубінського з комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики. Про це заявив народний депутат Ярослав Железняк, пише УНН.

Цитата

«В найближчий час «Слуга народу» внесе постанову в Раду про відкликання депутата Олександра Дубінського з посади заступника та члена Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики», - написав Железняк у Telegram.

Раніше

УНН з власних джерел стало відомо, що нардепу Олександру Дубінському оголосили про підозру у державній зраді. Як ми писали, в межах розслідування кримінального провадження про державну зраду у нардепа проводилися обшуки. Повідомлялося, що обшуки у нардепа проводили співробітники СБУ та ДБР. Тоді ж співрозмовник УНН додав, що нардеп «фігурує у справі про державну зраду».

Як повідомили у СБУ, правоохоронці зібрали докази державної зради з боку народного депутата України, який здійснював інформаційно-підривну діяльність на користь рф. За матеріалами слідства, він мав позивний «Буратіно» і входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне управління генштабу збройних сил росії (відоме як гру).

14 листопада Печерський районний суд Києва відправив нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді, під варту на два місяці.

Доповнення

10 листопада УНН повідомляв, що працівники ДБР завершили розслідування щодо народного депутата України, який підозрюється у службовому підробленні для виїзду за кордон. Як стало відомо УНН від джерел в правоохоронних органах, мова йде про нардепа Олександра Дубінського.

3 листопада Дубінському повідомили про нову підозру. Ідеться про підозру у незаконному переправленні осіб через кордон.

6 листопада Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у незаконному переправленні осіб через кордон.

Як повідомляв УНН, обвинувачення у суді клопотало про обрання для нардепа Дубінського запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог вранці обстріляв Херсон: є загиблий та поранена

     • 27712 переглядiв

    Попередня оцінка стійкості банків оптимістична - НБУ

     • 25712 переглядiв

    Банки нарощують видачу кредитів - НБУ

     • 27662 переглядiв