ukenru
rada-ne-pidtrimala-programu-diyalnosti-uryadu

Рада не підтримала програму діяльності уряду

 • 17075 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Верховна Рада України не підтримала доопрацьовану програму діяльності Кабінету міністрів України. Відповідне рішення підтримали 207 народних депутатів України, чого не вистачило для ухвалення проекту постанови в цілому, передає кореспондент УНН.

“Даний документ – це реакція уряду на ряд проблем, які постали перед нашою країною, а також порядок денний діяльності на середньо- та довгостроковий період для забезпечення економічного розвитку та, як наслідок, підвищення благополуччя населення”, - йдеться у тексті Програми.

Відтак, нардепи не підтримали доопрацьовану Програму дій уряду, у якій враховані зауваження і пропозиції комітетів ВР, висловлених під час її обговорення.

“Затвердження нашої програми - це підтримка українського виробника, це підтримка малого і середнього бізнесу, це підтримка енергетики і фермерів, це оновлена медична реформа і зміни до пенсійної системи. Це здешевлення кредитів і підвищення соціальних стандартів”, - сказав під час обговорення Програми у ВР Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

У пояснювальній записці зазначається, що у проекті постанови відсутні положення, що містять ризики вчинення корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Нагадаємо, міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов розповів, що у новій програмі дій уряду конкретизовано все те, що передбачалось в плані реалізації програми.

Своєю чергою профільний комітет ВР з питань економічного розвитку не ухвалив рішення рекомендувати прийняти доопрацьовану програму дій уряду та рекомендував нардепам визначитись стосовно програми шляхом голосування.

Українські Національні Новини

Політика