ukenru
rada-mozhe-pozbaviti-nizku-deputativ-nedotorkannosti-nastupnogo-plenarnogo-tizhnya-o-goncharenko

Рада може позбавити низку депутатів недоторканності наступного пленарного тижня - О.Гончаренко

 • 15090 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. ГПУ. Верховна Рада може розглянути питання позбавлення депутатської недоторканності низки народних депутатів за поданням Генерального прокурора Юрія Луценка наступного пленарного тижня. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив перший заступник голови парламентської фракції Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко.

"Згідно з регламентом, з початку це має розглянути регламентний комітет, тому я сподіваюсь, що на наступному сесійному тижні, а до цього регламентний комітет свою роботу зробить, і ми зможемо наступного сесійного тижня розглянути ці питання", - сказав О.Гончаренко, відповідаючи на питання, коли парламент розгляне питання про позбавлення депутатської недоторканості низки народних депутатів.

Він також додав, що фракція БПП ще не обговорювала питання голосування щодо цього. У той же час О.Гончаренко повідомив, що особисто він голосуватиме "за" позбавлення недоторканності депутатів, "навіть не читаючи подання, бо поділу українців на панів та холопів не має бути".

Нагадаємо, напередодні Генпрокурор Юрій Луценко вніс у Верховну Раду подання щодо зняття недоторканності з народних депутатів України Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата і Максима Полякова.

Українські Національні Новини

Політика