ukenru
rada-18-zhovtnya-rozglyane-zakonoproekt-pro-derzhbyudzhet-2020

Рада 18 жовтня розгляне законопроект про Держбюджет-2020

 • 11053 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. На п’ятницю, 18 жовтня, заплановано у першому читанні розгляд та прийняття Державного бюджету України на наступний рік. Про це на засіданні погоджувальної ради парламенту 15 жовтня заявив голова ВРУ Дмитро Розумков, передає кореспондент УНН.

"18 жовтня, як і було заплановано, передбачено розгляд та прийняття проекту закону про Державний бюджет України на 2020 рік у першому читанні. На цьому тижні комітет з питань бюджету завершить розгляд пропозицій народних депутатів до закону про Державний бюджет на 2020 рік, висновки Рахункової палати, підготовить збалансовані висновки та пропозиції до нього", - наголосив Дмитро Разумков.

Він нагадав, що у разі схвалення парламентом проекту закону Держбюджету, останній набуває статус бюджетних висновків ВРУ, які уряд надалі доопрацьовуватиме та внесе на початку листопада разом з порівняльною таблицею врахованих поправок та вмотивованими поясненнями щодо неврахованих поправок до парламенту.

Нагадаємо, рахункова палата надасть всебічну допомогу Верховній Раді України для ухвалення збалансованого державного бюджету на 2020 рік.

Українські Національні Новини

Політика